Flygplatsbelysning

SCANFLIP representerar DIALIGHT Inc, ett av de ledande företagen i LED-applikationer.

Dialight LED hinderljus är ETL certifierade och uppfyller FAA and ICAO regler. Utbudet omfattar L864 flashing red beacon, L810 obstruction light och är class 1 Div 2 certifierad för placering i riskområden som raffinaderier eller liknande. Belysningen är konstruerad för att lätt kunna ersätta vanliga lampor i befintlig utrustning, med modernt utformade high-flux LEDs som använder 90% mindre energi och räcker upp till 10 gånger längre


LED-Hinderljus
 

Medelintensiva Dual Röd/Vita blinkljus

En FAA certifierad dual L864/65 med medelintensiva LED ljus, ETL certifierad på FAA satta krav och som uppfyller ICAO regler.

Produktblad

 

L-864 medelintensivt blinkande rött ljus

L864, ett medelintensivt ljus med dokumenterat underlag för reducerad underhåll och energikostnader. Ljuset är certifierat av ETL enligt FAA regler och uppfyller ICAO och Canadian Aviation Regulations.

Produkblad

L-810 Rött fast ljus

L-810 är ett hinderljus med fast sken som var det första LED-hinderljus att bli certifierat av ETL enligt FAA regler. Ljuset finns tillgänligt i 12-220V utförande och som enkel eller dubbel ljus. Ljuset finns också i ett utförande som uppfyller Class 1 Div 2 certifierad utrustning i ”riskfylld miljö”.

Produkblad


Hinderljus – Riskfyllda miljöer
 

Hinderljus i riskfylld miljö

Detta ljus är certifierat för att möta både FAA regler för röda hinderljus och för UL844 Class 1 Div 2 för hinderljus i riskfylld miljö. Ljuset finns både för 120 och 220 volt och som enkel eller dubbel enhet.

Produkblad

Blinkande hinderljus i riskfylld miljö

FAA certifierat L864 blinkande rött ljus certifierat enligt UL 844 class 1 div 2 groups A, B, C & D för riskfyllda miljöer.

Produktblad

Class 1 Div 2 LED Vitt nedåtriktat ljus

En belysningsenhet med senaste teknik för riskfyllda miljöer i kraftfull design. Enheten öppnar en ny era där trasiga lampor förenat med höga kostnader är pasé.

Produktblad